Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Weerbericht Nicky

Weerbericht Limburg avond 23 t/m 25 november, geldig vanaf woensdag 18:00 uur.

Achter een regenzone die ons woensdagmiddag gepasseerd heeft, klaart het eerst breed op zodat we in de avond nog de sterren zien. Het koelt echter geen graadje af door een doorstaande zuidwesten tot zuiden wind. Rond middernacht neemt de bewolking weer toe en vannacht kunnen er enkele buien overtrekken in een enigszins onstabiele atmosfeer.

Donderdagochtend breekt de zon weer door en krijgen we helemaal geen onaardige dag voorgeschoteld.
Er trekken ook wat (hoge) wolkenvelden over maar het blijft overdag vrijwel overal droog.
Daarbij tikken de temperaturen weer de dubbele cijfers aan, want het kan 10 graden worden. Er staat daarbij een stevige wind uit zuidelijke richtingen.

In de avond neemt de bewolking dan opnieuw toe, gevolgd door een strook met regen in de nacht. Het koelt daarbij niet veel af ten opzichte van overdag. Vrijdag overdag krijgt de zon veel ruimte maar er kan toch ook een enkel buitje vallen. De wind gaat aan de ketting doordat vanuit het zuiden een kern van een hoge drukgebied dichterbij komt. Het wordt daarbij met 10 of 11 graden vrij zacht.

Ook op zaterdag profiteren we van rustig herfstweer met eerst perioden met zon. Zondag trekt het hoge drukgebied weg en komt er meer wind te staan. Op de langere termijn wordt het rond 1 december spannend voor de winterliefhebbers…

Opgesteld 23 november om 15:30