Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Team

Ons team bestaat uit 5 zorgprofessionals (ondersteuners). Een mooi team waarin een veilige, oprechte en warme sfeer voorop staat. Het team wordt gevormd, ontwikkeld en uitgevoerd door mensen die dicht bij de leefwereld staan waar De Bonte Specht onderdeel van is. Ieder brengt zijn of haar eigen cultuur, karakter en kwaliteiten mee om anderen te kunnen begrijpen en te helpen met ontdekken en leren bij De Bonte Specht.

annemiek

Annemiek werkt sinds 2017 als zorgprofessional bij De Bonte Specht, nadat ze van 2013 tot 2017 als vrijwilliger werkzaam is geweest.

“Het is fantastisch dat ik bij De Bonte Specht andere mensen met mijn eigen creatieve passies in hun kracht mag zetten”

bregje

Bregje werkt sinds 2016 als zorgprofessional bij De Bonte Specht.

“De Bonte Specht is een plek die een oprecht warm welkom biedt aan iedereen die deel wil nemen aan De Bonte Specht, waaronder mezelf”

kim

Kim werkt sinds 2018 als zorgprofessional bij De Bonte Specht.

“Bij De Bonte Specht is iedere dag een verrassing, ik vind het mooi dat ik daar samen met bezoeker invulling aan mag geven”

ricus

Ricus werkt sinds 2022 als zorgprofessional bij De Bonte Specht.

“Ik vind het mooi dat ik samen met ons team en onze bezoekers een veilige en gezellige plek kan creëren, waar iedereen zichzelf kan ontwikkelen en er mag zijn”

Ilsa werkt sinds 2023 als zorgprofessional bij De Bonte Specht.

Kom jij ons versterken?

Wil je ook werken bij De Bonte Specht? We zijn op dit moment op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hun eigen passie meenemen en die deze met veel plezier willen delen met onze bezoekers. Neem contact op voor meer informatie, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten!