Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Toen ik hier voor het eerst binnenwandelde, proefde ik meteen de huiselijke, gemoedelijke sfeer.

donny

Toen ik hier voor het eerst binnenwandelde, proefde ik meteen de huiselijke, gemoedelijke sfeer. Vrij snel voelde het heel vertrouwd, alsof ik hier al jaren kwam. Je komt hier echt binnen als mens en zo word je ook benaderd, je wordt gelukkig niet in een hokje gestopt. Het is een fijne plek om te zijn als je graag onder de mensen bent. Ik heb vooral veel aan de gesprekken hier met anderen, daar leer ik veel van. Sinds een tijdje neem ik ook mijn zoontje mee hier naartoe. Ook hij voelt zich hier op z’n gemak, dat zegt wel wat over de sfeer die hier heerst. Hij vindt het heerlijk om hier te tekenen en te spelen. Ik vind De Bonte Specht echt een unieke plek, zoiets heb ik nog nooit ergens gezien.