Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Als kind ben ik veel ziek geweest, maar daar werd thuis nooit over gesproken.

jan

Als kind ben ik veel ziek geweest, maar daar werd thuis nooit over gesproken. Nu ik ouder word, merk ik dat ik daar steeds meer last van heb en dat ik er vaak aan terugdenk. Waarom was het vroeger zo stil bij ons in huis? Gelukkig wordt hier bij De Bonte Specht wel gepraat. Ik hoor hier van alles en nog wat, over allerlei zaken die thuis nooit ter sprake kwamen. Er gaat een wereld voor me open en voor het eerst leer ik mezelf echt kennen. Er heerst hier een hele open sfeer en je hoeft hier geen toneel te spelen, je kunt gewoon jezelf zijn. Jarenlang heb ik met mezelf geworsteld, ook omdat ik niet goed wist wat er met me aan de hand was. Hier heb ik mezelf eindelijk kunnen ontwikkelen als mens. Liever had ik deze ontdekkingstocht eerder gemaakt, maar ik ben heel blij dat ik deze nu alsnog mag maken. Beter laat, dan nooit!