Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Iemand vertelde me eens over deze plek en het leek me wel leuk om er een keertje binnen te lopen.

roy

Iemand vertelde me eens over deze plek en het leek me wel leuk om er een keertje binnen te lopen. Als het niks zou zijn, was ik er ook zo weer weg, dacht ik bij mezelf. Maar vanaf het eerste moment dat ik hier binnenstapte, ben ik er gebleven. Ik heb hier veel mensen leren kennen waar ik fijn contact mee heb. Hier mag ik overal aan meedoen, maar niks is verplicht. Schilderen, karaoke, bootcampen, poolen, klussen; ik kan het zo gek niet verzinnen of ik heb het gedaan. Ik doe zelfs mee aan een toneelstuk! Dat is iets wat ik van tevoren echt niet had gedacht. Ik zit hier in ieder geval nooit stil. En als ik een keer geen zin heb om mee te doen, omdat ik even niet lekker in m’n vel zit, dan is dat ook helemaal oké. Meestal zien ze dat dan ook meteen aan mij en er is dan altijd wel iemand om een praatje mee te maken. Wat dat betreft kennen ze mij goed hier.