Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Ik kom hier meerdere keren per week, ik vind het hier namelijk heel gezellig en voel me er veilig.

sandra

Ik kom hier meerdere keren per week, ik vind het hier namelijk heel gezellig en voel me er veilig. Als ik ergens mee zit, kan ik hier mijn ei kwijt. Er is altijd een luisterend oor en er wordt meegedacht over hoe ik me beter kan voelen, dat waardeer ik heel erg. Wat ik ook heel fijn vind, is dat ik zelf kan bepalen hoe laat ik erheen ga. Als ik moe ben of veel pijn heb, is het geen probleem dat ik later kom of minder lang blijf. Ze houden hier veel rekening met mij en ik word geaccepteerd zoals ik ben. Net als ik heeft iedereen die hier komt z’n eigen verhaal en we steunen elkaar allemaal. Zo maken we nu een toneelstuk over pesten. Als één van ons het dan even moeilijk heeft tijdens de repetitie, omdat het onderwerp zo herkenbaar is, dan voelen we mee en zijn we er voor elkaar. Had ik maar eerder geweten dat De Bonte Specht bestaat!