Openingstijden
Maandag 12:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag* 10:00 – 16:00 uur

*Iedere oneven week op vrijdag
van 12.00 – 20.00 uur open.

Volg ons

Ik loop hier vrolijk naar binnen en ga ook altijd weer vrolijk naar huis.

Sofie

Ik loop hier vrolijk naar binnen en ga ook altijd weer vrolijk naar huis. Er komt hier een fijne groep mensen en ook mijn beste vriendin heb ik hier ontmoet. Het is een heel fijn gevoel dat je altijd gewoon binnen kunt komen bij De Bonte Specht. Zo welkom als ik me hier voel, heb ik me nog nergens anders gevoeld. Thuis zit ik vaak in m’n eentje te knutselen, dus ik vind het leuker om dat hier te doen met een praatje erbij. Een tijdje geleden mochten we voorlezen aan kinderen op de basisschool. Dat vond ik echt heerlijk om te doen. Ik kreeg ze muisstil en ze luisterden echt naar me. Dat was een mooie ervaring. Vaak heb ik het best wel druk en dan voelt het voor mij echt als ontspanning om hier te zijn. Ik kan echt even alles loslaten.